Home     Werkwijze     In geval van overlijden     Rouwvervoer     Monumenten / kelders  
Fotoalbum   Wilsbeschikking / begrafeniskosten     Contact
     
    Contact

Wij komen graag met u in contact om u van informatie te voorzien. Dit kan telefonisch naar een van onze vestigingen, zie hiervoor de telefoonnummers aan de rechterkant.

U kunt ook een email sturen aan
info@bodejongh.nl
     
Begrafenisverzorgers    
     
Meliste  
D.D.E. (Danny) Melieste   A.J. (Artjan) van Lieburg
     
Erwin Boxman

H.H. (Erwin) Boxman
  Henny de Jongh

H. (Henny) de Jongh


Nadat Danny Melieste op 1 december 2008 bij Begrafenisonderneming de Jongh in dienst is gekomen, is sinds 1 januari 2019 de dagelijkse leiding van het bedrijf in zijn handen overgegaan doordat Henny de Jongh na bijna 37 jaar een stapje terug heeft gedaan. Hij laat daarbij heel wat achter. In 1982 heeft hij de begrafenisonderneming opgericht en in die tijd enorm veel families ontmoet en begeleid in deze periode. Het is te begrijpen dat de heer De Jongh zich met zijn 67 jaar levenservaring terug heeft getrokken uit het onregelmatige bestaan van de begrafenisonderneming. Hij heeft aangegeven om, bij tijd en gelegenheid, beschikbaar te willen zijn voor assistentie. Zodoende kan en mag er altijd, na overleg, een beroep op de kennis en kunde van hem gedaan worden als het gaat over het regelen, uitvoeren of helpen bij begrafenissen.

Artjan van Lieburg en Erwin Boxman maken deel uit van het vaste team van begrafenisverzorgers. Allemaal zijn wij na opleiding in het bezit gekomen van een erkend diploma Uivaartverzorger. De bedrijfs- en personeelsadministratie wordt op kantoor verzorgd door Eline Melieste - Visser. Zij is ook een helpende hand als het gaat om assistentie met het verdere werk op kantoor.

Ook staat een enthousiast team van divers oproepkrachten voor ons klaar om te assisteren bij de vele voorkomende werkzaamheden.
 
Onze telefoonnummers
 
Waardenburg/Betuwe
0418 - 652 039
Hardinxveld-Giessendam
0184 - 611 154
Werkendam
0183 - 701 017
Dordrecht e.o.
078 - 6412 740
Nieuw Lekkerland
0184 - 683 838
Postadressen

Begrafenisonderneming
de Jongh

Kerkstraat 17 b
4181 AA  Waardenburg

Hier is een stijlvolle opbaarkamer beschikbaar.
Begrafenisonderneming
de Jongh

Hallehuis 8
3371 HC  Hardinxveld-Giessendam
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69864217